Lady SHARKS versterken zich ! Zondag thuiswedstrijd tegen MOSQUITOS ESSEN !

Valerie JENAER

Ellen CLINCKE

Lady SHARKS hebben zich versterkt met Ellen CLINCKE (DOGS EEKLO) en Valerie JENAER (LIMBURG ONE).

Deze 2 speelsters die ook al enkele jaren in het Belgisch Nationaal Team spelen, zullen zeker een aanwinst zijn voor het team !

Zondag 14/01 om 11:45 h spelen de Lady SHARKS thuis tegen de MOSQUITOS ESSEN.

In Essen werd er gemakkelijk gewonnen met 0 – 7 maar ondertussen wisten de Mosquitos thuis te winnen van Keulen. Opletten is dus de boodschap willen de Lady SHARKS de eerste plaats in het klassement behouden !

Meteen en spijtig genoeg en ook de laatste wedstrijd dit seizoen voor onze topper Renée DE WOLF, die in februari voor 5 maanden naar Australië vertrekt. We gaan haar missen maar natuurlijk wensen we haar ook veel geluk Down Under !