Topweekend voor SHARKS !

Wat een topweekend voor de COLD PLAY SHARKS !

Buiten de mooie overwinning van de LADY SHARKS tegen MOSKITOS ESSEN (6 – 0), wisten zowel ons DIV1, DIV2, REC, U19, U14 en U12 team te winnen.

Zaterdag avond wist het SHARKS DIV1 team met 14 – 3 te winnen van OLYMPIA Heist O/D Berg en blijven na 8 wedstrijden zonder puntenverlies. De doelpuntenmakers : VACHAL Martin (5), RAEKELBOOM Jesse (3), ZIARNY Marek (2), DHUYGHELAERE Ken (2), NECPAL Tomas en FEYAERTS Kevin.

Zondag avond speelden de 2 leiders van DIV2 tegen elkaar in Mechelen, SHARKS wisten op het einde van de wedstrijd het verschil te maken tegen LEUVEN en wonnen met 11 – 5. Een echte topmatch !

Het SHARKS U19 team wist een mooie overwinning te halen in Turnhout, het werd 3 – 6 voor de jongens van coach Jesse RAEKELBOOM. 4 van de 6 doelpunten werden gescoord door Onni WALDEN. (foto rechts)

Coach Jos LEJEUNE zag zijn U14 team winnen van Antwerp Phantoms met  1 – 10.  Veel belovend is dat de doelpunten mooi verdeeld werden onder alle spelers, een teken dat het team in de breedte sterk is. Anke STEENO bewijst met haar 2 doelpunten dat zij een aanwinst kan worden voor het LADY SHARKS team !

Ook was er een mooie overwinning van het U12 team in- en tegen BULLDOGS Luik, 1 – 5. Proficiat aan het team en coach Michel EYSERMANS !

Het REC team wist ook nog met 5 – 6 te winnen in Maaseik.