SHARKS U19 schitteren tegen leider BULLDOGS en winnen met 5 – 4 !

In een zeer faire wedstrijd, een goede pot jeugdijshockey, wisten de SHARKS uiteindelijk te winnen van BULLDOGS uit Luik, de leider in de U19 competitie.

Terwijl de meeste teams de U19 competitie niet behandelen als een volwaardige competitie en zo het sportieve niveau van deze competitie onderuit halen, werd door coach Jesse RAEKELBOOM het best mogelijke U19 team opgesteld, met versterking van SWENNEN Stefaan, HUYGHE Jakob en VANDERHULST Jano. Ook goalie Tibo PYNNEBROUCK is uitgegroeid tot 1 van de beste goalies van de U19 competitie en de andere spelers hebben sinds het begin van het seizoen een mooie progressie gemaakt.

Tegen BULLDOGS WHITE stond het na de 1ste periode 0 – 2 voor BULLDOGS maar de SHARKS vochten steeds terug en wisten uiteindelijk met 5 – 4 te winnen !

De doelpunten :

1-2 : Levi BREUGELMANS – Jano VANDERHULST

2-2 : Vincent JANSSENS – Stefaan SWENNEN

3-3 : Stefaan SWENNEN – Jano VANDERHULST – Jakob HUYGHE

4-4 : Stefaan SWENNEN – Jakob HUYGHE

5-4 : Stefaan SWENNEN – Jakob HUYGHE

In de hele wedstrijd vielen maar 8 strafminuten, mooi verdeeld onder elk team. Kortom een topwedstrijd, ook dankzij de referees !

Zondag middag werd er opnieuw gewonnen van BULLDOGS NAVY, het tweede U19 team uit Luik.

Eindscore : 9 – 0

Doelpuntenmakers :

Neal STEGMANN (2), Nathan DE PAPE, Julien VAN DEN BOSCH, Jano VANDERHULST (2) en Levi BREUGELMANS (3).

Proficiat aan het U19 team maar zeker ook aan coaches Jesse RAEKELBOOM en Martin VACHAL die een hecht team hebben gevormd !