Lady Sharks winnen nipt van Adendorf en blijven leider van 2de Liga Nord !

n

Er zijn zo van die dagen dat niets lukt, dat de kansen niet afgewerkt worden, maar dat er toch op wilskracht gewonnen wordt !

Door het wegvallen van Renée DE WOLF, viel nu ook Chinouk VAN CALSTER gekwetst uit en kon Katarina HUYGHE ook maar op halve kracht spelen door een vervelende blessure.

Coach Danny GEYSBREGHS zette daarom 2 duo’s als verdedigers, LEYEN Eline en Sigrid LIEDTS, en de youngsters Roosje WILLEMOT en Isabelle DI LIBERTI.

ADENDORF, de voorlaatste in de rangschikking, speelde enkel op de tegenaanval en rekende hier op hun veruit beste speelster # 92 Pia HUNGERECKER.

In de tweede periode (31:45) kwamen de LADY RAMS op voorsprong, een solo van hun speelster #92 HUNGERECKER die enig mooi de puck wegstak in de bovenhoek.

6 minuten later maakte Roosje WILLEMOT gelijk op assist van Valerie JENAER, misschien wel een fout van de bezoekende goalie.

Stilaan begonnen de Lady SHARKS beter te spelen, maar de bezoekende goalie stond pal.

In de derde periode (42:39) scoorde Eline LEYEN (2-1) op aangeven van Sibylle MOREL DE WESTGAVER en Liesa BOSMANS, een bevrijdende goal en 10 minuten later (53:23) scoorde Katarina HUYGHE (3-1) op assist van Valerie JENAER. Een goede zet van de coach om sterke Katarina voor de goal te posteren. De bezoekende goalie werd er gek van 🙂

Even later kwam ADENDORF nog even terug in de wedstrijd en was er een goede save nodig van goalie Nina VAN ORSHAGEN, maar de veer was gebroken en de LADY SHARKS konden de wedstrijd gewoon uitspelen !

Oef, bloed, zweet en tranen maar de 2 punten bleven in Mechelen !

Binnen 2 weken spelen de Lady SHARKS 2 wedstrijden op 1 weekend :

17/03 20:30 uur : @ Adendorf Lady Rams

18/03 17:30 uur : @ Köln KEC

Het wordt een strijd voor de titel tussen de Lady Sharks en Köln KEC !

265 total views, 1 views today