Gunter Bosmans en Jos Lejeune maken de SHARKS klaar voor de volgende stap – BENE League

Met nog enkel het REC toernooi voor de boeg, kijken we even terug op het schitterend seizoen 2017-2018 dat de SHARKS mochten doormaken. Een jeugdwerking die op volle toeren draait o.l.v. Jos Lejeune die met zijn visie, ervaring en nooit aflatend enthousiasme, de SHARKS binnen de top in België genesteld heeft en een eerste team dat absoluut de stap van DIV1 naar BENE league moet en zal zetten.

Binnen de club is een coachingstaff actief die mag gezien worden : Jos Lejeune, Danny Gyesbreghs, Jesse Raekelboom, Martin Vachal, Brani Remen en Michel Eysermans. Het development gebeuren wordt bijgestaan door Johan Bollue en Femke Bosmans.

Om de continuïteit van dit alles te bewerkstelligen, hebben voorzitter Gunter Bosmans en Jos Lejeune beslist dat de jeugdwerking budgetair losgekoppeld zal worden van het eerste team dat volgend seizoen BENE league zal spelen, een team dat een nieuwe naam en logo zal krijgen, maar ook een team waar onze jeugd volop zijn kansen zal krijgen.

Hoe het team zal heten, welk logo het team zal hebben, wie de trainer/coach zal worden en welke spelers het team zullen versterken, zal binnenkort gecommuniceerd worden binnen onze eigen kanalen en via FACEOFFNL.

Na dit prachtig seizoen natuurlijk nog een hartelijk bedankt aan al onze vrijwilligers, teammanagers, coaches en supporters !!

Ook vergeten wij niet het ganse team van Kathleen Geerts die van ISCM ons tweede thuis heeft gemaakt en Kathleen natuurlijk zelf voor het knappe secretariaatwerk voor de club !!

2,867 total views, 3 views today