Jesse Raekelboom nieuwe coach SHARKS BeNe team !

Fantastisch nieuws : Nadat Jesse voor zichzelf had uitgemaakt dat hij zijn actieve spelerscarrière zou beëindigen, werd hij deze week aangesteld als coach van het SHARKS BeNe team. Jos Lejeune zal hem hierin assisteren.

Slecht nieuws : Jesse Raekelboom stopt als speler en zo verliezen de SHARKS een topper in het begeleiden van de jeugd op het ijs.

Jesse °20 mei 1978,  ex speler van Antwerp Phantoms, Tilburg, Geleen, Leuven en de laatste 2 seizoenen “C” van het SHARKS DIV1 team, meermaals Belgisch international, was afgelopen seizoen trainer/coach van het SHARKS U19 team. Meermaals bewees Jesse dat hij beschikt over de nodige capaciteiten om uit te groeien tot 1 van de beste coaches in België. Charisma, tactische kennis, spelinzicht, ervaring als topspeler, houden van het spelletje en people management zijn Jesse zijn grootste troeven.

Begin september zullen we Jesse uitgebreid de mogelijkheid geven om zich voor te stellen en toelichting te geven inzake zijn trainerschap !

Verder kunnen we toelichten dat Danny Gyesbreghs, Jesse, zal vervangen als SHARKS U19 trainer/coach, een bewijs van continuïteit van de goede jeugdwerking binnen de club.

Wij wensen dan ook Jesse en Danny veel succes toe volgend seizoen !

Verder willen wij ook Brani Remen bedanken voor zijn inzet afgelopen seizoen in de verdere uitbouw van het DIV1 team, waardoor nu de mogelijkheid gecreëerd werd om het team in BeNe league te laten spelen.

STAY TUNED : zeer binnenkort maken wij de nieuwe naam en logo van het SHARKS BeNe League team bekend !

1,987 total views, 2 views today