Golden Sharks schitteren tegen Antwerp Phantoms !

Eerste officiële wedstrijd in de Bekercompetitie en al dadelijk een topavond voor de GOLDEN SHARKS en dit in een uitwedstrijd tegen rechtstreekse concurrent Antwerp Phantoms !

De GOLDEN SHARKS haalden de eerste 9 minuten van de wedstrijd verschroeiend uit met 4 doelpunten gescoord door respectievelijk Kristof VAN LOOY, Jordan STEGER, Onni WALDEN en Brent OP DE BEECK en sneden letterlijk de adem van de tegenstrever af. Net voor affluiten van de 1ste periode scoorde Martin VACHAL (0-5).

Bij het begin van de 2de periode wisselden Antwerp Phantoms hun goalie Mike JANSEN voor Robin DE GROOTE maar opnieuw begonnen de SHARKS zeer sterk om weer in 6 minuten, 3 doelpunten te scoren via Marek ZIARNY, Stefaan SWENNEN en opnieuw de 17- jarige Onni WALDEN.

Elke tegenstoot van Antwerp Phantoms werd gepareerd door een zeer sterk SHARKS goalie Mike GYSBRECHTS. Opnieuw werden er 5 doelpunten gescoord in de tweede periode, een tweede doelpunt van Jordan STEGER sloot deze periode af met een totaal score van 0-10. 

In de derde periode van deze faire wedstrijd, drongen de SHARKS verder niet aan en scoorde elk team, met een eindscore van 1 -11 tot gevolg.

“WHAT A KIND OF MAGIC” en een prachtige avond voor het team van coach Jesse RAEKELBOOM !

Periodestanden : 0-5, 0-5, 1-1

Vanavond volgt een thuiswedstrijd tegen de Leuven Chiefs, opnieuw een belangrijke waardemeter voor de GOLDEN SHARKS en hopelijk opnieuw een prachtige afsluiter van een mooi ijshockeyweekend !

1,243 total views, 1 views today