Wat brengt het weekend voor de GOLDEN SHARKS ?

Vorig weekend was een mooie binnenkomer voor de GOLDEN SHARKS in de Beker van België competitie. Op zaterdag een eclatante overwinning in- en tegen Antwerp Phantoms : 1 – 11,  op zondag in Mechelen een mooie en verdiende overwinning tegen Leuven Chiefs : 7 – 3. Twee overwinningen die 6 punten en de leidersplaats opleverden.

Zaterdag 29/09 om 19:45 uur wordt er thuis gespeeld tegen DIV1 team Turnhout Tigers, die zich versterkt hebben t.o.v. vorig seizoen. Normaal mag dit team geen probleem opleveren voor de GOLDEN SHARKS.

We kijken dan ook al uit naar de wedstrijd op zondag 30/09 om 20:30h in- en tegen Bulldogs Luik, de bekerwinnaar van vorig seizoen en dit seizoen al zeer goede voorbereidingswedstrijden gespeeld, zoals het toernooi in Geleen. Een mooie waardemeter zal het zijn voor het team van Jesse RAEKELBOOM.

645 total views, 1 views today