Voorbode op zaterdag voor afgang op zondag, de GOLDEN SHARKS blijven wel op schema met 9 op 12 !

Zaterdag ontvingen de GOLDEN SHARKS de TURNHOUT TIGERS. Coach Jesse RAEKELBOOM had goalie Mike GYSBRECHTS rust gegund, zodat de SHARKS startten met Olivier BERTRAND in het doel. De SHARKS waren in het begin van de wedstrijd slecht gestart en na twee break-aways scoorden de Tigers, 0 – 2. Niet veel later scoorden Martin VACHAL (2), Timo DEWIN en Maxime PELLEGRIMS, zodat de eerste periode kon afgesloten worden met  een 4 – 2 score. In de volgende twee periodes hetzelfde spelbeeld, de GOLDEN SHARKS scoorden nog via Timo DEWIN, Onni WALDEN, Marek ZIARNY (2) en Daniel BUDDE,  maar slikten veel te veel tegengoals en verkwanselden op deze manier om met een goed gevoel op zondag naar Luik te rijden ! Wel 9 op 9 in het klassement en nog steeds aan de leiding en dus op schema voor het behalen van de halve finales.

Eindscore : 10 – 6

Periodestanden : 4-2, 2-2, 4-2

Op zondag in- en tegen de BULLDOGS LIEGE, de eerste echte waardemeter voor de GOLDEN SHARKS tegen een tegenstander die absoluut hoger kan ingeschat worden en hoge ambities koestert in alle competities waaraan het team deelneemt.

De eerste periode was gelijk opgaand en eindigde met een 1 – 0 tussenstand, so far so good dachten de SHARKS maar in de tweede periode en derde periode overdonderden de BULLDOGS de SHARKS en was enkel nog de 3 – 1 score van Onni WALDEN in de tweede periode nog een vermeldenswaardig feit. Een goed pak voor de broek en werk aan de winkel voor de coach, want volgende zaterdag volgt om 19:45h de thuiswedstrijd tegen HYC HERENTALS.

Eindscore : 13 – 1

Periodestanden : 1-0, 6-1, 6-0

604 total views, 1 views today