Golden Sharks verliezen maar tanken vertrouwen voor belangrijk tweeluik !

Volgend weekend wacht het belangrijke tweeluik met op zaterdag 13/10 een wedstrijd thuis tegen Antwerp Phantoms en op zondag 14/10 een wedstrijd in- en tegen Leuven Chiefs.

Na de zware nederlaag vorige zondag tegen Bulldogs Luik, moesten de GOLDEN SHARKS weer vol aan de bak tegen HYC Herentals. Import speler Jordan STEGER was niet speelklaar geraakt en werd vervangen door de 17-jarige Jarne DE GUCHTENAERE, die deze week nog de overstap maakte vanuit Antwerp Phantoms.

De GOLDEN SHARKS begonnen slecht aan de wedstrijd en een nieuwe zware nederlaag leek in de maak toen na nog geen 8 minuten spelen al een 0 – 3 score op het scorebord stond. Een zeer goede thuisgoalie Mike GYSBRECHTS was dan ook nodig om verdere tegendoelpunten te voorkomen.

De SHARKS herstelden het evenwicht volledig in de tweede periode met 2 doelpunten van Martin VACHAL. Twee doelpunten van HYC spelers maakten een gelijke score in de tweede periode. (2 – 5)

Toen na 20 seconden spelen in de derde periode, Jakob HUYGHE de 3 – 5 scoorde, kondigde zich een mooie en open wedstrijd aan. HYC wist echter in de laatste minuut nog 2 x te scoren waaronder een empty net !

Eindscore : 3 – 8

Periodestanden : 0 – 3, 2 – 2, 1 – 3

445 total views, 1 views today