Een weekend van hard zwoegen en veel inzet maar geen punten !

Het was voor de GOLDEN SHARKS een weekend van hard zwoegen en veel inzet maar spijtig genoeg leverden de thuiswedstrijd op zaterdag tegen Antwerp Phantoms en de uitwedstrijd op zondag tegen Leuven Chiefs geen punten op. De SHARKS blijven wel in de running voor het behalen van de halve finale van de bekercompetitie.

De afwezigheid van verdedigers Jordan STEGER en Jakob HUYGHE (kwetsuur) kon niet dadelijk opgevangen worden en maakte zeker in de wedstrijd tegen Antwerp Phantoms een verschil. In de laatste 90 seconden van deze wedstrijd ging de gelijkmaker verschillende keren net niet aan de goede kant van de doelpaal, hetgeen maakte dat de SHARKS de wedstrijd verloren met 7 – 8. De doelpunten van de SHARKS werden gescoord door Marek ZIARNY, Martin VACHAL (2), Jano VANDERHULST, Kristof VANLOOY en Maxime PELLEGRIMS (2).

Eindstand : 7 – 8

Periodestanden : 1-1, 5-6, 2-2

De wedstrijd tegen Leuven Chiefs was een heel andere en gesloten wedstrijd, alwaar beide goalies puik werk leverden. De tegenstander was zeker niet beter maar scoorde 1 doelpunt meer. Juist na het begin van de tweede periode scoorde “C” Kristof VANLOOY maar binnen de minuut kon Leuven de gelijkmaker scoren.

Eindstand : 2 – 1

Periodestanden : 0-0, 1-1, 1-0

Volgend weekend is er weer een “dubbel” weekend met op zaterdag de uitwedstrijd in Turnhout en zondag thuis om 19:45h tegen Bulldogs Liège.

494 total views, 1 views today