Golden Sharks naar halve finale Beker van België !

Dit weekend wisten de GOLDEN SHARKS zich te plaatsen voor de halve finale van de Beker van België. Winst op zaterdag tegen Turnhout Tigers (5 – 8) was voldoende om één van de doelstellingen dit seizoen te bereiken.

Op zondag avond wisten de GOLDEN SHARKS bij momenten zeer goed hockey te brengen thuis tegen Bulldogs Luik (4 – 10) maar op de beslissende momenten wisten de Luikenaren telkens te scoren.

Het had misschien een beetje meer mogen zijn, zoals een tweede overwinning tegen Leuven Chiefs en/of Antwerp Phantoms of een echte uitschieter met puntenwinst tegen HYC Herentals en/of Bulldogs Luik, maar hiervoor waren een aantal factoren beslissend. Defensief werd voorlopig nog niet de goede balans gevonden, dit na zeer laattijdig afzeggen van Quentin RONDIA en de broers CORNELIS en kwetsuren van Jakob HUYGHE en import speler Jordan STEGER, die noodgedwongen als verdediger werd uitgespeeld en ondertussen al vertrokken is.

Ook heeft Olivier BOUCHARD, wegens doctoraatsstudies, nog niet kunnen spelen dit seizoen, maar eind volgende week, wanneer de BENE League start, zal hij terug aansluiten bij de groep en iedereen weet welke belangrijke rol hij niet alleen op het ijs heeft, maar ook in de kleedkamer.

De zoektocht naar een nieuwe import werd ondertussen afgerond en hierover zullen wij binnenkort communiceren.

We kijken echt uit naar de prestaties van het nieuwe team in de BENE League met op 2 november de eerste wedstrijd in- en tegen Zoetermeer !

867 total views, 1 views today