Lady Sharks halen 3 op 4 in 2de Liga Nord !

De Lady Sharks are back in business ! Na een slecht openingsweekend met 4 – 3 en 6 – 2 verlies op verplaatsing tegen respectievelijk EC Bergkamen en Kölner Haie, herpakten zij zich op zaterdag in- en tegen Bergisch Land (0- 2) en op zondag tegen nieuwkomer en zeer sterke tegenstander Hamburg Crocodiles (4 – 4).

De wedstrijd deze middag, zonder de geschorste Femke BOSMANS en gekwetste Sibylle MOREL DE WESTGAVER, was een zeer spannende en aangename wedstrijd. In de 1ste periode kwamen de Lady Sharks telkens op voorsprong via Valerie JENAER en Lotte DE GUCHTENAERE maar binnen de minuut konden de Crocodiles telkens tegenscoren, zodat de 1ste periode werd afgesloten met een billijke  2- 2 tussenstand. In de tweede periode wist goalie Nina VAN ORSHAGEN de schade te beperken zodat er werd afgesloten met een 2 – 3 tussenstand en al vroeg in de 3de periode wist Hamburg de voorsprong uit te diepen tot 2 – 4. De Lady Sharks plooiden maar braken niet, integendeel, Valerie JENAER wist nog 2x te scoren en zo de eindstand op 4 – 4 te zetten. Een punt verdiend na zwoegen en zweten, mooier kan het soms niet zijn ! 

Eindstand : 4 – 4 (2 – 2, 0 – 1, 2 – 1)

Op zaterdag wisten de Lady Sharks de 2 punten naar Mechelen te halen. Een mooie 0 – 2 overwinning in- en tegen Bergisch Land (Solingen) met 2 doelpunten van Lotte DE GUCHTENAERE met steeds de nodige sleutel op de deur van de goal, Nina VAN ORSHAGEN. Foto’s van deze wedstrijd : 
www.solingenblogsport.de

Eindstand : 0- 2 (0 – 0, 0 – 1, 0 – 1)

Op 04/11 om 11:45h spelen de Lady Sharks thuis tegen Bergisch Land. 

421 total views, 1 views today