GOLDEN SHARKS overtuigen tegen Zoetermeer en Leuven, 2 hattricks voor Martin VACHAL !

De eerste wedstrijd ooit in de BENE League voor de GOLDEN SHARKS in Zoetermeer op vrijdagavond was overtuigend maar leverde geen punten op.

De SHARKS begonnen slecht aan de wedstrijd en stonden al vlug 2 – 0 achter maar een sterke Martin VACHAL kon vroeg in de tweede periode gelijkmaken, 2 – 2. Vijftien minuten lang in de tweede periode wist Zoetermeer absoluut geen raad met het Mechels aanvalsspel en het was een sterke thuisgoalie en een onoplettendheid in de SHARKS defensie die een 4 – 3 tussenstand na de tweede periode opleverde, een 3 – 3 gelijkmaker van Kristof VAN LOOY. Als je je kansen niet afwerkt, krijg je dikwijls de rekening gepresenteerd en dat gebeurde in de derde periode, ondanks een derde doelpunt en dus een hattrick van- en voor Martin VACHAL.

Eindstand : 7 – 4 (2-1, 2-2, 3-1)

Ook in de BENE League volgen de wedstrijd elkaar razendsnel op, met op zaterdag een thuiswedstrijd tegen Leuven Chiefs. Een wedstrijd die absoluut diende gewonnen te worden. Ook RTV was aanwezig !

Maxime PELLEGRIMS geraakte niet speelklaar maar ook Leuven was niet compleet. Een sterke eerste periode van beide goalies en een 0 – 1 tussenstand voor Leuven. Net als in de wedstrijd tegen Zoetermeer, wisten de GOLDEN SHARKS in de tweede periode de tegenstander te overklassen maar deze keer scoorden ze wel, de gelijkmaker via Martin VACHAL, een wondermooi afstandsschot van Jakob HUYGHE en een mooi doelpunt van Marek ZIARNY zoals hij het altijd kan, zodat er een 3 – 1 op het scorebord stond. In de derde periode was Martin VACHAL nog goed voor twee doelpunten, zodat een tegendoelpunt van Leuven nog slechts iets voor de statistieken betrof. Het was wel een tweede opeenvolgende hattrick voor Martin !

Eindstand : 5 – 2 (0-1, 3-0, 2-1)

Volgend weekend weer een tweeluik :

10/11 om 18:00 uur : Amsterdam Tigers – GOLDEN SHARKS

11/11 om 19:45 uur : GOLDEN SHARKS – Ahoud Devils Nijmegen 

437 total views, 1 views today