Mooie wedstrijd tegen Tilburg maar onnodig verlies in Leuven !

Op zaterdag was er de thuiswedstrijd tegen een goed versterkt Tilburg Toekomstteam, waar verschillende spelers uit het Oberliga team van Tilburg ook eens graag tegen de GOLDEN SHARKS speelden.

Het team uit Tilburg gaf al dadelijk hun visitekaartje af en stonden na 7 minuten al 0 – 2 voor. Op het einde van de eerste periode milderden de GOLDEN SHARKS. In de tweede en derde periode hetzelfde spelbeeld, namelijk dat de SHARKS goed scoorden maar dat het uiteindelijk een close game werd. Een zeer aangename pot ijshockey met kostbare 3 punten voor de GOLDEN SHARKS.

Nog een vermelding voor de nieuwe import defense, Adam CECH, die 2x scoorde en Olivier BOUCHARD die in zijn tweede wedstrijd ook 2x wist te scoren.

Eindscore : 7 – 6 (1-2, 3-2, 3-2)

Doelpunten SHARKS : Martin VACHAL (2), Olivier BOUCHARD (2), Adam CECH (2) en Marek ZIARNY

Op zondag de derby in- en tegen Leuven. Ook nu een slap begin van de SHARKS, opnieuw al snel een dubbele achterstand 2 – 0. Op het einde van de eerste periode milderde Maxime PELLEGRIMS, nadat al eventjes de SHARKS de wedstrijd in handen genomen hadden.  In de tweede periode waren de SHARKS heer en meester en konden 2x scoren via Olivier BOUCHARD en Timo DEWIN. (2 – 3). In de derde periode volgde snel de gelijkmaker van Leuven met daarna terug de voorsprong voor Mechelen, een doelpunt van Kristof VAN LOOY. In plaats van de voorsprong te behouden en zelfs verder uit te bouwen, kwam Leuven erop en erover met 2 doelpunten in het slot van de wedstrijd. Zuur puntenverlies dat met 50 minuten de wedstrijd in handen te hebben, niet mocht gebeuren.

Eindscore : 5 – 4 (2-1, 0-2, 3-1)

335 total views, 1 views today