Weer net niet tegen Amsterdam Tigers !

Dat het niet meer om een plaats in de play-offs van de BeNe League zou gaan, maar om een plaats in de Final 4 van het Kampioenschap van België, was de insteek voor de GOLDEN SHARKS om er tegen de TIGERS uit AMSTERDAM volle bak voor te gaan !

De wedstrijd begon evenwichtig al waren de beste kansen zeer duidelijk voor de GOLDEN SHARKS, waar vooral Cas STAPS ongelukkig was in de afwerking, met een schot op het doelkader. Op het einde van de eerste periode wisten Aivaras BENDZIUS en Timo DEWIN te scoren, alsook helemaal in het begin van de tweede periode wist Marek ZIARNY een hoopvolle 3 – 0 score op het bord te zetten.

Net zoals in de thuiswedstrijd tegen Geleen, wist Amsterdam in 5 minuten tijd 4x te scoren, met een 3 – 4 tussenscore na de 2de periode. In ijshockey kan het nu éénmaal snel gaan !

In de derde periode werd de strijd zeer intensief, de referee liet vele overtredingen aan beide zijden onbestraft. Dit kwam het spel niet ten goede en Amsterdam wist de 3 – 5 te scoren na een zeer rommelige fase voor het SHARKS doel. Aivaras BENDZIUS wist nog de aansluitingstreffer te scoren op een halve minuut voor het einde maar 3 seconden vor de buzzer wist John VERSTEEG van Amsterdam een “empty netter” te verzilveren. Boeken toe !

Eindstand : 4 – 6 (2-0,1-4,1-2)

Volgende zaterdag 16/02 spelen de GOLDEN SHARKS in- en tegen Luik Bulldogs. Het ziet er naar uit dat de beslissing om de final 4 te bereiken de wedstrijd op 23/02 in- en tegen Antwerp Phantoms zal worden.

324 total views, 1 views today