Auf Wiedersehn Köln ! Lady Sharks winnen met 4 – 3 !

Een thuiswedstrijd tegen KEC Kôln staat altijd garant voor vuurwerk, ook deze keer weer. De laatste wedstrijd van het seizoen voor de LADY SHARKS, niets meer te winnen of te verliezen, maar er stond nog steeds een rekening open toen KEC Köln vorig seizoen de titel wegkaapte in Mechelen op 5 seconden van het einde van de wedstrijd ! Dit seizoen waren de uitslagen zowel voor de Lady Sharks als voor Keulen zeer wisselvallig maar de Lady Sharks hadden in 2019 nog niet verloren. Met het bekertoernooi in Mechelen in het vooruitzicht, zou een mooie afsluiter van het seizoen dan ook welkom zijn.

In de eerste periode, na een vroege treffer van KEC, wisten de Lady Sharks hun niveau op te krikken en op 2 minuten van het einde wist Femke BOSMANS, op aangeven van Liesa BOSMANS en Valerie JENAER de gelijkmaker te scoren.

In de tweede periode, speelden beide teams vrank en vrij en scoorden elk tweemaal, de Sharks via Anke STEENO en een tweede treffer van Femke BOSMANS. Het doelpunt van Anke STEENO was een beauty, namelijk onder druk van 2 Keulense verdedigers werd de puck heerlijk in de bovenhoek gestoken.

In de 3de periode konden de Sharks de game winner scoren via Chinouk VAN CALSTER op aangeven van Femke BOSMANS en Valerie JENAER. KEC KÔln probeerde nog maar de Sharks stonden pal en goalie Nina VAN ORSHAGEN stond geen doelpunt meer toe. “Auf wiedersehn” Köln en een mooie afsluiter van het seizoen voor de Lady Sharks !