Ook SHARKS U16 schitteren op internationaal toernooi in Mechelen !

Na het U12 toernooi was het afgelopen weekend aan de SHARKS U16 om met 2 teams zich te meten met buitenlandse teams : Neusser EV (D), Red Eagles Den Bosch (NED), Tilburg Trappers (NED), Streatham London (UK), Odense Bulldogs (DK) en Espoo Blues Juniors (FIN).

Een topaffiche dus en met het slechte weer buiten, natuurlijk een geweldig ijshockeyweekend ! Het SHARKS Black Team verloor voor de 3de en 4de plaats van Odense Bulldogs met het kleinste verschil, 0 – 1. Beide teams waren aan elkaar gewaagd, de SHARKS hadden de betere kansen maar konden niet scoren. Ontgoocheling die rap veranderde in fierheid !

De zeer hoogstaande finale tussen Espoo Blues Juniors en Streatham London, werd gewonnen door het Finse team met 2 – 1.

482 total views, 1 views today