Website en Social Media op kruissnelheid !

Met de verhuis van de COLD PLAY SHARKS van Leest naar het Ice Skating Center Mechelen, nu 3 jaar geleden, werd eveneens een nieuwe start genomen inzake clubwebsite en uitbouw social media.

Een resultaat van in totaal bijna 2.291.000 views voor onze website WWW.COLDPLAYSHARKS.BE is zeker een resultaat dat gezien mag worden. Op deze website vind je dan ook alle informatie over de club, de teams, de toernooien, lid worden, kalender, sponsors en clubreglement.

Op 14/08/2019 heeft de FACEBOOK pagina “MECHELEN GOLDEN SHARKS” in totaal 999 volgers en 960 vind-ik-leuks. Toch een prachtig resultaat na slechts 3 seizoenen. Aan deze facebookpagina is een gelijknamig INSTAGRAM account gekoppeld. Hier zijn buiten affiches van de wedstrijden van de Mechelen Golden Sharks ook prachtige foto’s vooral gemaakt door onze clubfotografen te zien.

Wij nodigen dan ook al onze volgers uit om hun vrienden op facebook en instagram uit te nodigen onze social media te liken, zodat we een grote community en meer bereik voor onze berichten kunnen nastreven.

321 total views, 1 views today