GOLDEN SHARKS vol vertrouwen naar tweeluik thuis Geleen en uit Heerenveen !

Na de zeer overtuigende overwinning tegen Tilburg Trappers (16 – 4) met als uitschieter een 7 punten klapper van de Canadese forward Mike ROBINSON, kijken de GOLDEN SHARKS dit weekend met vol vertrouwen de thuiswedstrijd tegen Geleen tegemoet (zaterdag 19:45h). Zondag moeten de GOLDEN SHARKS al vroeg de bus in voor een lange rit naar Heerenveen.

Geleen, waar opnieuw sterke forward Nick VERSCHUEREN beschikbaar is, kon vorig seizoen nipt winnen in Mechelen. Het Mechels team van coach Jesse RAEKELBOOM hoopt natuurlijk op een stunt om zo de race naar de play-offs kracht bij te zetten. Om de play-offs te bereiken moet je af en toe punten pakken tegen een topper. We kijken alvast uit naar deze 2 wedstrijden ! Hopelijk jullie ook !

Za 07/12 19:45 h : GOLDEN SHARKS – GELEEN EATERS

Zo 08/12 17:00 h : HEERENVEEN FLYERS – GOLDEN SHARKS

 1,305 total views,  1 views today