Golden Sharks tegen Zoetermeer Panters op zoek naar 3 punten en een mooie afsluiter van 2019 !

De GOLDEN SHARKS gaan vanavond op zoek naar een overwinning tegen de Zoetermeer Panters. De SHARKS waren de laatste weken onvolledig na een langdurige afwezigheid van de Finse verdediger Kim MIETTINEN en een liesblessure van de Canadese topscorer Mike ROBINSON. Hierdoor konden ze niet voluit voor hun kansen gaan tegen Herentals in de halve finale van de Beker van België, maar dit was absoluut niet aan het spelbeeld te zien. De nieuwe Canadese import Kevin MILLER, alsook onze eigen routiniers Ben VAN DEN BOGAERT, Kenneth PITTOORS, Kevin DE WINTER en Timo DEWIN, wisten samen met de beloftevolle jongeren, hun vel duur te verkopen. Ook goalie Mike GYSBRECHTS is al het ganse seizoen een zeer secuur sluitstuk.

Om hun kansen voor de play-offs gaaf te houden en binnen de top 8 te eindigen, dient er tegen de Panters best gewonnen worden. De coach van de Panters, Alex Andjelic, zal zijn team zeker klaargestoomd hebben.

Afspraak om 19:45h @ Ice Skating Center Mechelen !

 730 total views,  3 views today