3 punten tegen Den Haag aub !

Vanavond 19:45 h spelen de GOLDEN SHARKS tegen DEN HAAG. Met het uitzicht op de play-offs, zijn de 3 punten broodnodig. De GOLDEN SHARKS zitten nog goed op schema voor de playoffs maar om deze uiteindelijk te bereiken moet er eens verrast en gewonnen worden tegen op papier betere teams.

Na een maand inactiviteit sluit verdediger en assist-captain Jakob HUYGHE terug aan. Gedurende een maand heeft hij wel zijn conditie kunnen onderhouden en na een week training op het ijs, moet dit wel lukken.

In de kern ontbreekt enkel Olivier BOUCHARD wegens een hardnekkige blessure en mogelijk is het einde seizoen voor hem.

Mike ROBINSON staat ondertussen aan de leiding in de BeNe League in de topscoordersranking en ook de 2de lijn met Ben VAN DEN BOGAERT, Elia URLINGS en Kenneth PITTOORS vinden elke wedstrijd opnieuw de weg goed naar het doel !

Kortom een aankondiging voor een mooie wedstrijd, waar jullie toch ook willen bij zijn !

 590 total views,  2 views today