GOLDEN SHARKS opnieuw tegen Den Haag, na nipt verlies thuis !

Na nipt verlies (1 – 3) tegen Den Haag, zaterdag in Mechelen, krijgen de GOLDEN SHARKS opnieuw een herkansing, weliswaar nu in Den Haag.

Wie aanwezig was vorige zaterdag, heeft duidelijk kunnen zien dat de GOLDEN SHARKS veel meer kansen en eigenlijk het betere spel had, maar dit leidde niet tot de gehoopte overwinning en 3 punten. In de 1ste periode kon Kevin DE WINTER de openingstreffer scoren maar nadien werden alle kansen onschadelijk gemaakt door de onverzettelijke Haagse goalie Bret MAGNUS. Met periodestanden van 1-1, 0-1, 0-1 bleek deze wedstrijd duidelijk een nagelbijter te zijn.

Het ontbreken van de Canadees Kevin MILLER en Belgo-Canadees Olivier BOUCHARD was misschien een factor die de wedstrijd juist niet in de juiste plooi deed vallen voor de SHARKS, maar een nieuwe wedstrijd geeft nieuwe kansen !

Vrijdag 31/01 om 21:00h : CAIROX DEN HAAG – GOLDEN SHARKS