Winst tegen Antwerp Phantoms, verlies in Geleen, vrijdag naar Zoetermeer voor plaats in play-offs !

Zaterdag waren de GOLDEN SHARKS heer en meester tegen Antwerp Phantoms. Een overwinning met 14 – 4, zeer goed spel, 19 spelers en 2 goalies op het wedstrijdblad, iedereen ijstijd gekregen. Een prachtige avond was het, zeker wanneer je 8 U21 spelers in je team hebt en zulke resultaten kan halen !

Zondag was het weer net niet goed genoeg in Geleen en werd er verloren met 5 – 1.

Nu vrijdag is het een DO OR DIE wedstrijd in Zoetermeer met als inzet de 8ste plaats en een plaats in de play-offs. Een moeilijke tegenstander, zeker als ze thuis kunnen spelen. Zoetermeer staat met 21 punten, de GOLDEN SHARKS met 18, een overwinning en dus 3 punten is een must ! We kijken uit naar de wedstrijd die eens “net wel” moet zijn !

 854 total views,  2 views today