Overwinning tegen Heerenveen is de opener naar de play-offs !

Gisterenavond verloor Zoetermeer in Den Haag waardoor de GOLDEN SHARKS mathematische zekerheid kreeg voor een plaats in de BENE League play-offs. Tegenstander in de eerste ronde van de play-offs is UNIS FLYERS HEERENVEEN, die vorige woensdag door de GOLDEN SHARKS verslagen werden met 7 – 6.

Na mooie overwinningen dit seizoen tegen Herentals en Geleen, de 2 overwinningen tegen Zoetermeer, de sensationele overwinning tegen Heerenveen, geen puntenverlies tegen de staartploegen en een aantal wedstrijden nipt verloren, maakt het seizoen voor de GOLDEN SHARKS meer dan geslaagd.

Ook de inschakeling van vele FUTURE GOLDEN SHARKS spelers, alsook het succes van dit team alsook het U19 team, is een geweldige opsteker zodat de toekomst van het team ook min of meer gegarandeerd is. Als club geven wij dan ook het signaal dat hard werken een toekomst geeft binnen de eigen club !

Zondagavond 20 uur spelen de GOLDEN SHARKS hun laatste wedstrijd in de reguliere competitie in- en tegen Herentals !

 889 total views,  1 views today