GOLDEN SHARKS vanavond tegen FLYERS uit Heerenveen in kwart-finale !

Gisterenavond speelden de GOLDEN SHARKS hun eerste wedstrijd in de kwart-finale van de play-offs in- en tegen Heerenveen. Met een verlies van 8 – 1 kan je enkel concluderen dat Heerenveen het betere team was en de GOLDEN SHARKS het grootste verlies van dit seizoen aansmeerde. Natuurlijk is Heerenveen torenhoog favoriet voor de BENE League titel. De GOLDEN SHARKS speelden zonder Kevin MILLER, Arne VAN ESPEN, Marek ZIARNY en Olivier BOUCHARD die allemaal gekwetst zijn en dit seizoen niet meer in actie komen. Een duidelijk verlies van kwaliteit die de SHARKS niet konden opvangen.

Vanavond 19:45 h de terugwedstrijd in het Ice Skating Center Mechelen, een nieuwe wedstrijd, nieuwe kansen. De GOLDEN SHARKS zullen er dan ook alles aan doen om nog één keer te vlammen en de supporters een prachtige avond en een leuke pot ijshockey aan te bieden !

Afspraak om 19:45h @ Ice Skating Center Mechelen !

 774 total views,  1 views today