Mooie afsluiter BENE League seizoen voor de GOLDEN SHARKS tegen FLYERS HEERENVEEN !

Zoals eerder aangegeven, een nieuwe wedstrijd wedstrijd geeft nieuwe kansen. Vrijdag nog goed verliezen in Heerenveen voor de kwartfinale in de play-offs, maar gisteren in de terugwedstrijd in Mechelen vonden de GOLDEN SHARKS hun power terug !

De gedoodverfde favoriet werd in de eerste twee periodes op 0 – 0 gehouden, natuurlijk hadden beide goalies en het doelkader hier hun rol in. De FLYERS zetten de GOLDEN SHARKS regelmatig vast in hun eigen zone maar een slim spelende SHARKS waren ook zeer gevaarlijk in de omschakeling en in de overname van het spel. En de supporters vonden het heerlijk !

Vroeg in de 3de periode kwam Stef VERMEULEN van de strafbank, onderschepte de puck tussen 2 verdedigers en legde hem enig mooi in de rechter bovenhoek ! (#91 – zie foto) Na een 2 minuten straf voor Timo DEWIN konden de FLYERS tegen scoren en binnen de minuut zelfs een voorsprong nemen.

De SHARKS moesten even bekomen en toen het 1 – 3 werd, werd het dan ook bijzonder moeilijk. Jano VANDERHULST scoorde via de deklat een wondermooie goal en de aansluitingstreffer, een geldig doelpunt dat iedereen gezien had, behalve de referee. “Als” en “indien” zouden op hun plaats zijn maar de veer was gebroken en op 2 seconden van het einde werd het nog 1 – 5. Een prachtige afsluiter voor de GOLDEN SHARKS van de kwartfinales van de play-offs en ook van het tweede seizoen BENE League, mogelijk werd er dit weekend verloren van de toekomstige kampioen !

Rest nog enkel om een volledige evaluatie van dit seizoen te maken van alles en iedereen, elk seizoen BENE League moeten de ambities omhoog, met die verstande dat de jeugdwerking ook zeer belangrijk en een speerpunt blijft !

 954 total views,  2 views today