Competitie stopgezet ! LADY SHARKS eindigen op 3de plaats !

Vorig weekend wonnen de LADY SHARKS op zaterdag met 1 – 6 in- en tegen Ratingen en op zondag werd thuis Bergisch Land met forfaitscore 5 – 0 terug naar huis gestuurd. Twee wedstrijden, 1 goal tegen en 11 keer gescoord, een zeer mooie prestatie dus.

Spijtig genoeg speelde de leider Keulen gelijk tegen Grefrath en had aan 1 punt voldoende om kampioen te worden van de 2de Liga Nord. Door de 2 overwinningen namen de LADY SHARKS de 3de plaats in het klassement in, gelijk met Hannover maar 1 wedstrijd minder gespeeld en een iets slechter doelsaldo.

Vandaag nam de Duitse EHV NRW Federatie de beslissing om de competitie met onmiddellijke ingang stop te zetten, dit omwille van de problematiek rond het gekende coronavirus. Hierdoor komen de 2 resterende thuiswedstrijden te vervallen en zo komt er een einde aan weer een zeer goed seizoen voor de LADY SHARKS. Slechts 2 nederlagen op 10 gespeelde wedstrijden en altijd veel plezier gemaakt ! Een 2de plaats lag in de lijn van de verwachtingen maar helaas, daarom kijken we al uit naar volgend seizoen !

Bedankt Mireille voor de steeds prachtige foto’s  en bedankt aan alle vrijwilligers, supporters, ouders, sponsors, trainer Danny GYESBREGHS en speelsters !

 852 total views,  2 views today