Hoopvol en positief naar volgend seizoen !

De periode van de Paasvakantie, een periode die normaal een drukke en zeer belangrijke periode betreft voor de COLD PLAY SHARKS. Het is de start van de periode van de Internationale Toernooien, die niet alleen sportief gezien maar ook zeker financieel zeer belangrijk zijn voor club en Ice Skating Center Mechelen. Na editie 2020, valt nu ook definitief editie 2021 in het water ! Zeker een sportief verlies, genomen over een gans seizoen, maar ook een groot financieel verlies.

Anderzijds is er meer duidelijkheid gekomen, praten over dit seizoen en nog iets organiseren op gebied van on-ice trainingen is voorbij. Daarom werken we nu naar volgend seizoen toe. Wij vernemen dat de KBIJF een reductie wil geven van 15% op de betaalde lidgelden voor de spelers en officials door de club aan de Federatie. Dit betreft niet een korting van de lidgelden die de spelers aan de club betalen. Uiteindelijk zal deze korting slechts een bedrag van omgerekend 10 Euro per aangesloten lid bij de Federatie bedragen.

De Duitse Federatie EHV-NRW, die beslist hebben om de inschrijvingen van de speelsters gewoon te verlengen naar volgend seizoen, zonder enige vorm van extra kosten. De spelerspaspoorten worden gewoon een jaar verlengd, nieuwe spelers dienen wel een bijdrage te betalen.

We hopen dan ook, dat na afsluiting van de jaarrekening door de Belgische Federatie, ook na de recente aankoop van een nieuwe kantoorruimte, er nog een bedrag overblijft om de 15% reductie te vermeerderen.

Hoopvol en zeer positief is het bestuur van de COLD PLAY SHARKS bezig met de voorbereidingen van volgend seizoen. Onze jeugdopleiding blijft het speerpunt van de club, daar wordt niet van afgeweken. De SHARKS LADIES hebben zich al voor volgend seizoen ingeschreven in de Duitse competitie. Natuurlijk is er ook al heel wat in beweging gezet voor de GOLDEN SHARKS, waarover later meer nieuws ! Ice Skating Center Mechelen blijft ijshockey uitademen !

Indien er vragen zijn, aarzel dan niet om ons te contacteren via info@coldplaysharks.be.