Wedstrijden met 2 gezichten GOLDEN SHARKS tegen Valenciennes !

Na een jaar terug wedstrijden kunnen spelen, wat een zalig gevoel was het !

Dit weekend werd er tweemaal vriendschappelijk gespeeld tegen “Les Diables Rouges de Valenciennes”, een top 3 team uit de Franse 3e klasse, vergelijkbaar met het niveau in BENE League. Vijf importspelers zijn er in Frankrijk toegelaten, Valenciennes plaatste er al 3 op het roster.

Zaterdag werd er in op bezoek in de ijshal Valigloo in Valenciennes met 4 – 3 verloren, periodestanden 2-0,2-0,0-3. Een zeer slecht begin en moeilijkheden om in een wedstrijdritme te komen. De 3de periode lukte dan weer alles en werd er ei zo na gelijk gemaakt. Doelpunten van de Golden Sharks werden gescoord door Vadim GYESBREGHS en 2x Sandro BOSMANS. Coach Danny GYESBREGHS was tevreden, vriendschappelijke wedstrijden dienen nu éénmaal om het één en ander uit te proberen.

Er is een ongeschreven wet in het ijshockey, je begint de volgende wedstrijd zoals je de laatste wedstrijd beëindigd hebt.

Zondag namiddag in het Ice Skating Mechelen, werd er in de periode 4x gescoord door de Golden Sharks, doelpunten van Stef VERMEULEN, Vadim GYESBREGHS, Sandro BOSMANS en Marek ZIARNY. Eénrichtingsverkeer ijshockey dat in de tweede en derde periode volledig keerde. De Golden Sharks wisten niet meer te scoren en Valenciennes won de wedstrijd met 4 – 6.

De Finse Sharks forward Riku KOSKINEN wist in de 2 wedstrijden 6 assists te leveren op 7 doelpunten.

Volgend weekend wordt er 2x vriendschappelijk gespeeld tegen “Snackpoint Eaters Limburg” uit Geleen, afspraak zaterdag 25/09 20:30h in het Ice Skating Center Mechelen !

 493 total views,  1 views today