Lid worden?

Learn to Skate - Starters

Learn To Skate Folder

Heb je ook zin om ijshockey te leren? Kom dan op zaterdagmiddag van 12.45 tot 13.45 naar onze Learn to Skate waar we je de eerste beginselen aanleren om ijshockey te leren spelen. Na elke Learn to Skate sessie is er ook een publieke schaatsbeurt waar je aan mag deelnemen, de ideale moment om je schaatsskills nog verder te verfijnen of indruk te maken op je vrienden!

De smaak te pakken gekregen en voldoende ervaring opgedaan? Dan kan je doorverwezen worden naar de club en wordt je uitgenodigd om deel te nemen aan 3 proeftrainingen in onze jeugdteams. Op dinsdag wordt je ontvangen door de verantwoordelijke team manager om samen met jou te kijken welk materiaal er nodig is. Op donderdag kan je deelnemen aan de training van 17.30 to 18.30. Na 3 trainingen kan je kiezen om je definitief aan te sluiten bij onze club.

Praktische informatie

Inschrijven doe je via ons clubsecretariaat op office@coldplaysharks.be.

Tijdens de proefmomenten kan je ijshockeymateriaal gebruiken van de club, mits een kleine waarborg. Als je lid wordt kan je dit materiaal verder huren tot je over eigen materiaal beschikt. We kijken samen op dat moment wat de beste oplossing is.

Starterstarief

Tot 12 jaar kan je genieten van het starterstarief van € 495 voor een volledig seizoen.

... loading ...